Publicat el 01/12/2021

Macramé i plantes

Bona combinació per decorar les parets

Combinar macramé i plantes està de moda.

Segons expliquen els professionals de la decoració, el retorn de les tendències que aposten per materials naturals i artesanals ha fet que aquest dos elements s’imposin en les decoracions actuals, que veuen en el macramé un gran aliat per aconseguir que la naturalesa entri a casa.

La forma més habitual d’aconseguir transformar qualsevol ambient de la llar en un espai verd i relaxat és penjar-hi plantes amb testos fets amb aquesta tècnica. Com que hi ha molts tipus de nusos, podrem trobar una oferta molt variada que ens permetrà escollir entre un estil ètnic, boho chic o tropical. Una altra possibilitat és que fem un curset o un taller per aprendre a teixir macramé i fer els nostres propis dissenys.

Les opcions decoratives del macramé combinat amb plantes són molt diverses i, a més, permeten optimitzar l’espai. Els tapissos són el recurs més comú per decorar les parets, ja que els fan en una gran varietat de textures, mides i colors que es poden complementar a la perfecció amb algunes plantes. També podem buscar un racó i col·locar-hi un únic test fet de macramé, o bé diversos disposats de manera vertical, jugant amb diferents altures, a fi d’aconseguir un efecte visual determinat.

Redacció La Clau

Deixa un comentari