L’ús de les paletes d’ombres d’ulls | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/05/2020

A tantes opcions, tantes variants, tants usos d’ombres d’ulls i paletes. Quan teniu davant un estoig d’ombres d’ulls preciós, no us heu adonat que no sabeu com fer-lo servir? Només cal aturar-se un moment i recordar alguns conceptes ben senzills.

On poso el què?

  • Les ombres clares són les que ajuden a «obrir la mirada», il·luminar o destacar. Són les que és millor aplicar en primer lloc. Posa un toc a sota de l’arc de la cella, cap al final i al lacrimal.
  • Les ombres de tons suaus es posen a la parpella mòbil. Pots començar des de l’interior cap enfora. Això donarà profunditat a la mirada.
  • Les ombres fosques són les que han de quedar en la part externa de la parpella, i les pots aplicar des d’aquesta zona externa cap a l’interior, com si dibuixessis una V lateral. Que no et faci por sobreposar ombres, sempre pots reforçar les suaus a sobre de les fosques!

Pensa que el truc de l’aplicació d‘ombres és fer-ho amb poca quantitat i anar augmentant i difuminant sempre els tons. Això, i aprendre’s aquests tres punts d’aplicació que són bàsics, et donarà joc per fer servir la teva paleta. No cal que facis servir pinzell si no saps com: els dits són una bona eina, sempre que els mantinguis nets en començar i abans d’aplicar qualsevol to d’ombra.

 

MLeBé

Deixa un comentari