Los 10 superalimentos verdaderos | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 22/09/2018

Autors: Mónica Carreira Carlota Máñez Ariso / Editorial: Urano

Els superaliments triomfen en el món de la salut, la bellesa i la nutrició. Desintoxiquen, mantenen a ratlla la inflamació i les malalties, ens omplen de vitalitat i ens rejoveneixen… Són molt més que aliments!

Mònica Carreira, experta en nutrició, i Carlota Máñez, periodista especialitzada en salut, dediquen per primera vegada una obra completa als beneficis, nutrients i propietats d’aliments tan nostres com la llimona, la poma, l’all o l’oli d’oliva, i ens ensenyen a treure’n el màxim profit amb trucs de conservació, usos per combatre malalties, receptes per beure o prendre amb cullera i un irresistible menú setmanal.

Aquest llibre torna el protagonisme a deu aliments estrella de proximitat: les seves virtuts, varietats, propostes culinàries i altres aplicacions que desconeixíem.
Un llibre pràctic (no només teòric, sinó molt pràctic: com treure partit i beneficiar-se de cada aliment) i ben documentat (basat en estudis que proven els beneficis dels quals es parla).

Deixa un comentari