Publicat el 23/09/2017

El motiu d’aquest canvi és no coincidir amb la jornada del referèndum que a hores d’ara està prevista a Catalunya per l’1 d’octubre. Segons va explicar a Ràdio Calella TV l’alcaldessa de la localitat, Montserrat Candini, l’acord amb l’organització, l’empresa World Triathlon Corporation, permetrà avançar 24 hores la triatló internacional Ironman i que finalment es faci el 30 de setembre. S’hi han inscrit 3.150 atletes.

Per la seva banda, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, el Servei Català de Trànsit i els Mossos d’Esquadra van validar la proposta que des de Calella es va plantejar per avançar la prova esportiva.

Per a l’alcaldessa de Calella, aquesta és la millor solució per garantir la qualitat organitzativa de la prova esportiva, atès que era inviable la coincidència amb la jornada anunciada del referèndum d’independència, que al tancament d’aquesta edició encara no s’ha acabat de definir.

D’altra banda, Candini també assegura que totes les parts s’han mostrat comprensives i disposades a facilitar que la prova s’avanci 24 hores.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari