Publicat el 26/12/2017

Fa ja uns quants mesos que aquestes boles petites de color de nacre han irromput en la moda, i apareixen pràcticament a totes les col·leccions de les firmes més conegudes. Des que van saltar dels joiers per acoblar-se a la roba i als complements, ha quedat demostrat que les perles donen un toc chic als estilismes més informals i afegeixen sofisticació als looks més clàssics.

Les combinacions de roba i perles són molt diverses i s’ajusten tant als estilismes de festa o gala com als de diari o d’oficina. Només cal tenir en compte quins accessoris i complements triem, ja que hauran de ser senzills i de qualitat per evitar que contrastin amb les perles o els restin protagonisme.

Si vols un estil informal, només cal que triïs unes sabatilles decorades amb perletes, o uns texans que les portin incrustades al baix. Personalitzar la roba vella o desgastada amb aquests ornaments és també una bona opció.

Les perles brodades queden molt bé en colls, punys, solapes i mànigues de camises, igual que si s’incorporen en bruses, jaquetes i fins i tot en pantalons. Són una tendència per la qual aposten moltes marques, ja que ofereixen un toc subtil i delicat.

Els tirants brodats amb perles aporten un toc refinat a qualsevol peça i li donen un aire minimalista i sofisticat.

Però no només queden bé en jaquetes, tops i suèters, sinó que són perfectes per adornar complements com mocadors o barrets, així com sabates i botes. Qualsevol peça i accessori que puguis imaginar guanyarà un extra de modernitat i glamur si li afegeixes la subtilesa d’unes perles col·locades estratègicament.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari