Publicat el 21/07/2020

Els principals pilots del Mundial de motociclisme, com els germans Márquez, Àlex Crivillé, Pau, Gelete i Fonsi Nieto, Joan Mir, Tito Rabat, Pol Espargaró, Jorge Prado o Ana Carrasco, donen suport a la campanya #UsaLaMoto que impulsa Anesdor (Asociación Nacional de Empresas del Sector de Dos Ruedas) amb l’objectiu de donar a conèixer els avantatges que té desplaçar-se sobre dues rodes davant de qualsevol altre mitjà de transport.

Des d’Anesdor estimen oportú promoure l’ús de la moto com una solució de transport eficient en el marc del coronavirus, i les grans figures del motociclisme espanyol els donen suport a través d’un vídeo. Les estrelles de les dues rodes comparteixen els seus consells per tornar a pujar a la moto, i presenten les principals raons per les quals aquest vehicle s’adapta perfectament a les necessitats de la nova normalitat que estem vivint.

Els ministeris de Sanitat i Transport recomanen l’ús de mitjans de transport individuals, i tant les motos com els escúters són una bona alternativa. Com explica la DGT al seu web, la pandèmia de la COVID-19 ha transformat la forma com ens movem, sobretot a les ciutats. Superat el pitjor de la malaltia, el debat ara és definir en què consisteix i fins on arribarà la «nova mobilitat». En aquest nou escenari, les motos poden tenir un paper protagonista perquè contribueixen a la descongestió del trànsit, tenen un cost reduït, escurcen els temps de desplaçament, permeten mantenir la distància de seguretat, etc.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari