Publicat el 24/11/2020

Ens poden semblar vintage, però mai no han acabat de marxar del tot de les nostres cases. Sorprenen les generacions més joves, però perviuen en el record d’infantesa de molts que són més grans. Són les cortines de cadenes, que ara sedueixen dissenyadors, arquitectes i artistes d’arreu del món en aquests temps de poderoses realitats virtuals.

Segons destaca la revista AD, els nous materials del segle XXI i una tecnologia cada cop més avançada permeten replantejar les clàssiques cortines de cadenes de tota la vida fins a límits insospitats, fet que les converteix en un element preuat per al disseny de la llar.

Els interioristes han descobert que aquestes cortines tradicionals, adaptades als nous temps, donen molta força i dinamisme als espais i possibiliten uns jocs interiors que permeten ampliar la perspectiva.

Grans hotels, restaurants, museus i espais comercials s’estan apuntant amb força a la tendència d’incorporar aquestes cortines, que en alguns casos acaben esdevenint veritables obres d’art.

La creativitat de l’interiorista se suma així al treball artesanal, i la funcionalitat d’aquestes cortines fa que puguin convertir-se en un element decoratiu sorprenent i captivador. S’ha recuperat un clàssic de tota la vida, amb més possibilitats que mai. I el millor encara està per arribar!

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari