Les bosses més de moda | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/01/2020

Aquest any venen tendències curioses que s’han vist a les passarel·les internacionals. És el cas de les bosses geomètriques, en forma de caixa o de triangle, que van desfilar com a complement a la New York Fashion Week i en altres cites de la moda. Els detalls de ganxet, els colors neó i els estampats són altres de les apostes a tenir en compte.

Bandoleres. És la bossa més còmoda i té la mida perfecta. Aquests pròxims mesos les bandoleres d’estètica boho amb serrells en tons camel seran tendència.

Vintage. La bossa que duien les nostres àvies serà aposta segura la propera temporada. La paleta cromàtica en aquest tipus de bosses és variada, encara que el color negre triomfarà. Aquest hivern també les trobarem en tons suaus com nude o rosa empolsat i en colors més agressius com el bordeus o blaus. Els efectes xarol o pell de serp també seran tendència si optes per la bossa retro.

De l’XS a l’XXL. La mida marca tendència. Tant el format mini com el maxi estaran molt presents els darrers mesos, tot i que seran les propostes XXL les que s’imposaran quan arribin les temperatures més càlides.

Rectangulars. Arriben les bosses triangulars, rodones i quadrades, però de cara als propers mesos l’estrella serà la bossa rectangular en format caixa.

Crochet. Aquesta tècnica de teixir ha donat tota mena de peces de roba, sobretot vestits, però el 2020 es veurà molt en bosses trenades i d’aspecte estiuenc.

Blancs, estampats i acolorits. Les firmes van més enllà dels colors neutres clàssics com el negre, el gris i el marró i aposten pel blanc i pels colors vius. També trepitgen fort els estampats florals i els tons fluor com el taronja i el groc neó.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari