Publicat el 09/07/2020

L’acabat en acer en les aixetes de banys i cuines ha estat l’habitual durant molts anys. Tanmateix, des de ja fa un temps, s’han començat a veure amb acabats en daurat, coure, negre i blanc. Aquestes tonalitats aporten un toc de color que dona molt d’estil a aquests ambients. I és que les aixetes són elements molt funcionals, però també poden ser estètics i ajudar a canviar discretament l’aspecte d’una estança.

Les aixetes blanques combinen amb fluïdesa amb qualsevol color, material i estil per donar caràcter i personalitat a cuines i banys. En els banys fan que l’espai sigui més lluminós i net i que el focus d’atenció es posi en una altra part, cedint el protagonisme a altres elements de la decoració. També ajuden a crear contrast si apostes per enrajolats amb color i, sobretot, per lavabos de colors.

A més de ser una opció neutra que lliga bé amb diferents estils, les aixetes blanques són una gran opció en banys familiars on hi hagi nens, ja què són més sofertes que les negres. També són molt adequades per a banys petits o amb lavabos sobre taulell, perquè el blanc fa que l’aixeta sigui més lleugera visualment.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari