Publicat el 21/10/2018

L’arc de Sant Martí omplirà de colors els arbres de Nadal. Cada vegada s’evidencia més la creativitat que sorgeix en el moment d’obtenir una decoració nadalenca memorable, i els arbres de Nadal són dels elements que més estimulen la inspiració. Enguany, una de les tendències decoratives que es veuran durant les festes seran els avets, tant naturals com artificials. Guarnits en una àmplia gamma de colors que evoquen l’efecte cromàtic de l’arc del cel.

Aquesta nova moda ja s’ha començat a veure a Instagram i Pinterest i sembla que s’imposarà a totes les llars. Es tracta d’utilitzar tots els colors de l’arc de Sant Martí per decorar l’arbre de Nadal.

L’objectiu és recrear l’efecte degradat del fenomen òptic organitzant els ornaments en un espectre de tons, que aniran des de la part superior fins a la part inferior de l’arbre, tenint en compte que els colors utilitzats a prop de la base de l’arbre necessitaran més quantitat de guarniments per omplir-lo. El resultat és un efecte molt vistós i alegre que centra l’atenció en aquest element tan entranyable del Nadal.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari