Lanzadera i Purina s’alien per buscar projectes que millorin la vida de les mascotes | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 28/12/2018

L’acceleradora d’empreses de capital privat Lanzadera i la filial Nestlé-Purina han arribat a un acord per desenvolupar nous productes i serveis que permetin millorar la qualitat de vida dels animals i de les persones que hi conviuen mitjançant una alimentació adient.

Tal com recull el web de l’acceleradora, www.lanzadera.es, busquen projectes que millorin les vides de les mascotes i de les persones que les estimen. Segons han informat en un comunicat, totes dues entitats obriran una convocatòria mitjançant el programa Corporate a empreses emergents de tot Espanya que puguin desenvolupar nous productes i serveis i que tinguin per objectiu millorar la qualitat de vida dels animals a través d’una alimentació adequada.

Durant els seus onze mesos de durada, el programa comptarà amb assessorament a través de professionals de Nestlé-Purina i Lanzadera, formació en les àrees clau del negoci i instal·lacions a Marina d’Empreses, i oferirà accés a un gran primer client com és Nestlé-Purina.

Concretament, Lanzadera ofereix: un programa amb formació en el Model de Gestió de Qualitat Total, pla de negoci i metodologies àgils; espai a Lanzadera amb contacte continu amb emprenedors i alumnes de Marina d’Empreses; assessorament i formació per convertir la idea en una empresa sostenible; i accés a esdeveniments i ponències.

Per la seva banda, Nestlé-Purina proporcionarà a les start-ups formació, accés a centres corporatius i de distribució, i ajuda econòmica per desenvolupar el projecte, podent optar l‘empresa a adquirir-los com a primer client.

El període d’inscripció al programa s’obrirà el proper 25 de gener, quan, segons avança Lanzadera a la seva pàgina, tindrà lloc la presentació del nou integrant del Programa Corporate, Nestlé-Purina. L’esdeveniment, que se celebrarà a les instal·lacions de Lanzadera a València, serà a les 11.30 h i s’hi podrà anar acompanyat de mascotes, ja que serà pet-friendly. Les dues entitats aprofitaran l’acte per comunicar més detalls sobre l’acord i les condicions perquè els emprenedors puguin inscriure’s al programa.

Lanzadera, impulsada per l’empresari Juan Roig, va néixer per donar suport a líders emprenedors en la creació d’empreses eficients que aportin valor i implementin un model empresarial sòlid basat en el treball productiu, l’esforç i el lideratge. L’acceleradora d’empreses avança que per a aquest nou programa busquen projectes innovadors en alimentació i serveis que millorin la qualitat de vida de les mascotes.

 

Redacció La Clau
www.lanzadera.es

Deixa un comentari