Publicat el 17/09/2018

Tenir una làmpada de sal de l’Himàlaia a la sala, a l’estudi o al dormitori, és com tenir una finestra oberta, és una font natural d’aire fresc i net que omple de vitamines l’aire.

Aquests llums no són elements decoratius ni esotèrics, sinó que de veritat netegen i purifiquen l’ambient de forma natural i tenen grans beneficis per a la salut.

Netegen l’aire. Aquesta és la característica més coneguda de les làmpades de sal. Tenen un increïble poder per eliminar la pols, el pol·len, el fum del tabac i altres contaminants de l’aire.
Com ho fan? Purifiquen l’aire a través del poder de la higrometria, és a dir, que atreuen i absorbeixen les molècules d’aigua de l’ambient, així com les partícules estranyes que poguessin tenir.
Com que la llum s’escalfa per la calor produïda per la bombeta de l’interior, aquesta mateixa aigua s’evapora de nou en l’aire i les partícules atrapades de pols, pol·len, fum… queden atrapades a la sal.

Els ions negatius que emeten les làmpades de sal de l’Himàlaia també ajuden a contrarestar la radiació electromagnètica (EM). Per això és convenient tenir-ne una a prop de la televisió, l’ordinador i altres dispositius elèctrics que utilitzis amb freqüència.

Són llums que utilitzen bombetes de pocs watts, per la qual cosa consumeixen poca energia; i si no es vol utilitzar electricitat es pot utilitzar el portaespelmes, que té el mateix efecte en l’ambient.

Recomanacions:

  • Manteniu el llum encès el màxim de temps possible perquè es generin els ions negatius i no s’acumuli humitat.
  • No col·loqueu llums de sal a prop de fonts de vapor com el rentavaixelles o la rentadora o al bany. La sal es pot fondre amb l’exposició perllongada a humitat alta, motiu pel qual algunes làmpades poden expulsar aigua.
  • És important tenir la làmpada neta de pols. Per a la seva neteja utilitzeu un drap delicat i humitejat amb aigua tèbia.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari