Publicat el 23/03/2024

La Lluna i el creixement dels cabells.

 

Des de temps remots, la Lluna i el creixement dels cabells ha captivat la imaginació de molts. És possible que els nostres cicles capil·lars estiguin vinculats als de la Lluna, o això és només un mite?

Els adeptes a aquesta idea suggereixen que, igual que la Lluna influeix en les marees i altres aspectes naturals, també afecta subtilment els nostre cabells; afirmen que tallar els cabells en certes fases lunars pot estimular un creixement més vigorós, mentre que en d’altres aquest creixement pot ser més lent o feble.

En el món de la perruqueria, alguns professionals i clients noten que tallar els cabells en lluna creixent fa que el creixement sigui més ràpid i saludable, mentre que en lluna minvant pot ser més lent o requerir retocs abans de la propera tallada.

Tot i que la ciència no ha confirmat aquestes creences, la idea persisteix en moltes cultures, i seguir els cicles lunars és per a alguns una tradició força arrelada. Sigui quina sigui la relació entre la Lluna i els nostre cabells, l’important és trobar el que funcioni millor per a cadascú i gaudir d’una bona cura capil·lar, tant a la llum de la Lluna com si no.

Redacció La Clau

imatge: freepik

Deixa un comentari