Publicat el 09/06/2021

Les ficcions televisives sovint serveixen d’inspiració a l’hora de remodelar una casa. La revista Arquitectura y Diseño (www.arquitecturaydiseno.es) en tria algunes de les seves preferides, i fa un repàs als interiors dels seus habitatges:

1. La maravillosa Sra. Maisel. Comèdia que recrea Nova York en la dècada dels 50. Mostra apartaments de grans dimensions, on tot està ordenat. De la sèrie, en destaquen la cuina de l’apartament dels pares de la monologuista jueva, amb mobles de fòrmica en vermell i blanc i parets de maó vist.
2. The Crown. L’ambientació d’aquesta sèrie sobre la història de la Corona britànica, afirmen, està a l’altura. Les catifes gruixudes, les cortines de vellut i els mobles de fustes massisses tenen un gran protagonisme, juntament amb els sofàs engalanats amb coixins brodats.
3. Big Little Lies. Asseguren que la més espectacular de les cases que hi apareixen, des del punt de vista arquitectònic, és la del personatge de Renata. Té una escala com a columna vertebral, impol·lutes parets blanques amb obres d’art contemporànies, vidrieres immenses i una piscina. La resta de cases que apareixen en aquesta sèrie són de l’exclusiva zona de Monterrey, a la costa de Califòrnia.
4. Succession. Els habitatges d’aquesta sèrie ambientada a Nova York no tenen cap element discordant, asseguren, ja que en ells impera la simetria i una gamma de colors basada en els tons neutres. En la residència del patriarca destaca la sobrietat i una paleta de color en la qual predominen cremes, ors i beixos que transmeten una sensació visual d’elegància i comoditat.
5. Killing Eve. En aquesta sèrie dramàtica apareix un apartament d’estil chic parisenc que, afirmen, destil·la bon gust i estètica boho. Tot i així, escullen la residència de diversos pisos situada a Holland Park, a Londres, per la seva sobrietat, senzillesa i practicitat.
6. Mr. Robot. L’amiga del protagonista d’aquesta sèrie de temàtica tan actual viu en un apartament lluminós amb vistes a l’skyline novaiorquès. Fan notar l’aire impol·lut d’aquest habitatge on impera el blanc, diferents tons de grisos, fustes en taules, sòl i complements i lleugeres pinzellades de color.

 

Redacció La Clau
Font: www.arquitecturaydiseno.es

Deixa un comentari