La cuina mediterrània | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/02/2019

Autor: David Lienas Toro / Editorial: Columna Edicions

Les receptes més delicioses per cuidar-se menjant bé. Arreu del món es parla de la dieta mediterrània, la nostra dieta, com a referent d’una alimentació sana. I és que a la Mediterrània, per les seves característiques climàtiques, s’hi troba un tipus d’aliments que resulten molt saludables. Aquest llibre presenta les millors receptes dels països mediterranis (des de Catalunya fins a Turquia, des del Magrib fins a Israel), explicades en detall i amb molts suggeriments i consells dietètics.

David Lienas (Barcelona, 1972) va estudiar cuina a l’escola Hofmann i ha treballat a diversos restaurants guardonats amb estrelles Michelin a Barcelona, Madrid, Lisboa i Estrasburg. Ha estat xef de diversos restaurants a Barcelona, com el Màgnum 7 Portes o El Cangrejo Loco, i ha treballat com a assessor del Consell d’Europa respecte als productes regionals europeus. Actualment és professor a l’escola de cuina Bell Art. Paral·lelament es dedica a l’assessorament gastronòmic a restaurants i hotels, i ha publicat uns quants llibres de cuina.

Deixa un comentari