Publicat el 08/02/2017

Les invitacions  són la carta de presentació de qualsevol esdeveniment o acte important, i en el cas de les bodes no podia ser menys. Ja ho diuen, els petits detalls són els que realment importen, i en un casament es compleix aquesta màxima.

Les invitacions són sempre la primera imatge que els convidats tenen del que serà el vostre casament, per la qual cosa en aquest petit espai s’han d’acoblar temàtica, disseny, tipografia, colors…, procurant mantenir una coherència entre ells.

Tots els nuvis volen que aquesta primera imatge sigui una cosa original, exclusiva i significativa per als seus convidats, i el que també desitgen és sorprendre.
Disposar d’una marca personal per a aquest dia especial ajudarà a seguir una temàtica i disseny totalment personalitzats que permetrà la seva aplicació als diferents suports d’aquest dia: minutes, photocall, cartells del restaurant, plànols..

La invitació ha de ser atractiva i fàcil de llegir, ja que en ser la imatge vehicular de la vostra boda, s’hi ha de plasmar tota la informació necessària per als convidats d’una manera sintetitzada i utilitzant un to personal i proper.

Com a norma general s’han d’enviar amb un mínim de 2 mesos d’antelació; es farà a mà amb els familiars i persones més properes o que us sigui fàcil fer-ho, i per correu a la resta de convidats.
I quan arribi el gran dia, divertiu-vos, no us preocupeu de res, que res no espatlli aquest gran dia. Recordeu, és el vostre dia i tot està preparat perquè el gaudiu, no eviteu emocionar i emocionar-vos. Aquest dia especial està perquè les emocions siguin intenses i es recordin sempre.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari