Publicat el 25/02/2018

Indiba és una nova modalitat de radiofreqüència, un nou tipus de tractament regeneratiu, indolor i innocu que ofereix uns resultats sorprenents.

Amb la tecnologia de la radiofreqüència Indiba, també coneguda com a diatèrmia, s’aconsegueix un augment de la temperatura local en els teixits a través d’un corrent d’energia electromagnètica de freqüència precisa, controlada i prou capaç de generar una resposta a nivell cel·lular.

Tècnicament, el sistema Indiba és pioner en la inducció d’hipertèrmia (augment de la temperatura) mitjançant el pas d’ones de radiofreqüència amb elèctrodes aplicats a la superfície de la pell. Gràcies a la seva acció atèrmica i tèrmica, incrementa el flux sanguini per aconseguir resultats de caire estètic o de salut.

És un mètode de tractament innovador i molt resolutiu, amb eficàcia provada per accelerar la curació i reduir el dolor. Combinar la teràpia manual amb l’avançada tecnologia Indiba permet tractar patologies de l’aparell locomotor des de l’interior del teixit, i per tant redueix moltíssim el temps de recuperació.

Indiba Activ augmenta la microcirculació, provocant una vasodilatació, i millora l’oxigenació del teixit. Aquest tractament té molts avantatges:

Disminueix el dolor, Redueix el temps de tractament, Accelera la cicatrització de lesions, Millora la circulació, el retorn venós i limfàtic.

S’utilitza per a la recuperació d’esportistes en tots els àmbits (lesions esportives, posturals, d’accidents, degeneratives), patologies musculars (contractures, sobrecàrregues, trencaments fibril·lars), lesions lligamentoses i articulars, esquinços, tendinitis, tenosinovitis, capsulitis, reincorporació a la pràctica esportiva, patologies de la columna vertebral (cervicàlgies, dorsàlgies, lumbàlgies, cistàlgies, hèrnies discals….).

Els tractaments són totalment personalitzats segons el pacient i la patologia.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari