Publicat el 05/04/2017

Tots sabem que uns cabells que ofereixin una bona imatge són la nostra millor targeta de presentació.
Per això és molt important no descuidar la seva salut.
El millor que podem fer per a ell és:

Una bona alimentació rica en proteïnes, vitamines, calci, potassi, magnesi, etc.
També cal nodrir-lo exteriorment amb productes que continguin les propietats indicades anteriorment.
Hi ha marques que ofereixen una àmplia gamma de tractaments adequats a les necessitats de cada tipus de cabell. En aquesta època de l’any es recomana la fresoteràpia acompanyada de la nata capil·lar, que ofereixen un efecte tensor immediat en la fibra capil·lar. És el primer tractament pensat per al cuir cabellut i per donar elasticitat als teus cabells.
No oblidis hidratar la teva pell per dins i per fora, ja que aquesta és tan important com el teu cabell. Cal beure litre i mig d’aigua diàriament, dormir de 7 a 9 hores diàries, fer exercici i evitar excessos com l’alcohol (fa perdre flexibilitat a la pell i que les primeres arrugues apareguin de forma prematura) o el tabac (destrueix el col·lagen).
En el teu saló de bellesa podràs trobar una mascareta de carbó que penetra profundament en la pell aportant lluminositat, suavitat i higiene a l’instant, així com uns olis refermants que, aplicats mitjançant un massatge, penetren en la pell aconseguint un efecte tensor que en millora la imatge.

 

Sentido Numen

Deixa un comentari