Publicat el 26/01/2017

Des de fa milers d’anys, l’home ha tractat de millorar la seva salut mitjançant la neteja intestinal. Des de l’època dels faraons fins a la dels nostres avis, aquestes neteges en forma d’ènema eren recomanades pels metges de llavors per a diferents casos: febres, problemes hepàtics o biliars, restrenyiment o refredats, entre d’altres.
El còlon és la part final de l’intestí, i una de les seves funcions és la d’eliminar les restes d’aliments que el cos no necessita per nodrir-se. Mesura entre metre i mig i dos metres aproximadament, i a les seves parets presenta uns plecs, unes cintes musculars que en contraure’s fan avançar el seu contingut cap a l’exterior.
Les toxines acumulades amb el pas dels anys, produïdes per aliments mal digerits, restes de medicaments, gasos, paràsits, etc., converteixen aquest òrgan en el causant de moltes malalties i símptomes de malestar general, com mals de cap, cansament crònic, migranya, estrenyiment, problemes de pell, dolor abdominal i lumbar, pesadesa de cames i un llarg etc.
La hidroteràpia de còlon és la forma terapèutica de netejar el còlon en profunditat, des del recte fins al cec, un tractament consistent en la neteja completa amb aigua prèviament filtrada i purificada. L’objectiu del tractament és estovar i remoure el material fecal de les parets de l’intestí, disminuir la concentració de bacteris tòxics i estimular el moviment peristàtic per seguidament procedir a l’eliminació dels excrements, gasos i mucositats retingudes de molt de temps, així com de paràsits i materials infecciosos.
Amb aquesta neteja s’aconsegueix millorar el sistemes circulatori, digestiu i immunitari i l’organisme en general.
El tractament es realitza en una sala preparada per a aquest fi, amb una màquina dissenyada exclusivament per a aquest tractament. La sessió sol durar entre 30 i 40 minuts.

Redacció La CLau

Deixa un comentari