Hidratació de la cara | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 28/05/2020

Per evitar l’envelliment prematur de la pell, val la pena seguir unes pràctiques saludables que n’afavoreixin la hidratació i la regeneració.

Per a una bona hidratació és important prendre molt de líquid i augmentar el consum de fruites i verdures, així com no fumar. De tota manera, a mesura que envellim, la hidratació cutània i la producció de greix disminueixen de manera natural, i en conseqüència la pell perd suavitat i elasticitat, i es pot començar a veure més fràgil. Per frenar el procés d’envelliment s’han d’utilitzar productes específics que continguin les propietats necessàries i adients per a cada tipus de pell. A les pells seques els van bé les cremes denses, mentre que les pells grasses necessiten cremes amb fórmules de base aquosa.

Abans d’hidratar-la, cal impregnar la cara amb un esprai que contingui aigua, ja que farà que la crema actuï millor. Per aplicar la crema, els experts recomanen fer-ho efectuant petits cops amb els dits per estimular la circulació sanguínia de la zona.

Al mercat hi ha molts productes de cosmètica avançada per a tots els tipus de pell i per a les diverses funcions. De ben segur que els professionals ens ajudaran a triar la que és més adient per a nosaltres.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari