Publicat el 12/09/2017

Les trenes de colors evolucionen per donar pas a una nova moda capil·lar, consistent a teixir els cabells amb fils de diverses tonalitats.

El hair tapestry és una nova manera de pentinar-se que aporta originalitat al nostre aspecte i li dóna un aire fresc, ideal per a l’estiu. Encaixa perfectament dins del look boho-chic, un estil de ressonàncies hippies i bohèmies amb un toc ètnic, que barreja la roba amb vol, els accessoris retro i el maquillatge d’aspecte natural.

La imatge campestre que aporta és idònia per a aquest temps de platja i sortides a l’aire lliure, ja que dona un aspecte juvenil i alegre als nostres pentinats. A més, és una bona manera de decorar els cabells sense haver de castigar-los amb tints i decoloracions. Només cal tenir una certa habilitat amb les agulles i una mica d’imaginació per aconseguir lluir una cabellera d’allò més jovial.

Aquesta tècnica no és gaire complicada, sobretot si es tenen uns coneixements bàsics de costura. L’únic que s’ha de fer es teixir els cabells amb fils de diferents colors, de manera que formin sobre el nostre cap un tapís que dibuixi figures i dissenys. Per fer-ho necessitarem un petit bastidor de fusta per posar els flocs de cabell, i una petita agulla per anar entrellaçant-los amb els fils de colors. Per fer els dibuixos podem inspirar-nos en les fotografies que hi ha penjades a les xarxes socials, on es pot veure una gran varietat de dissenys. També existeixen tutorials que mostren com fer aquest acolorit pentinat.

En definitiva, es tracta de recrear un tapís a la nostra cabellera on els fils de colors es trenen amb els nostres propis cabells. Podem utilitzar tot tipus de fibres, textures i colors, ja que és un estil molt versàtil que admet tota mena de creacions. El que es busca es donar-li personalitat a la nostra cabellera.

Un altre dels avantatges d’aquest estil és la facilitat per desfer-nos-en quan en ens cansem o, simplement, vulguem lluir un altre aspecte. Amb tallar els fils i desfer el tapís amb compte de no tallar el cabell, n’hi ha prou per tornar a tenir la nostra cabellera altre cop lliure.

Aquesta original i creativa moda capil·lar va sorgir fa un parell d’anys, però no ha estat fins fa poc, quan se li ha donat un toc chic i bohemi, que s’ha tornat un imprescindible en les diferents passarel·les del món i en els festivals de música. Moltes celebrities s’han deixat veure en aquests esdeveniment lluint aquest look, contribuint així a popularitzar-lo. També a les xarxes socials, plataformes indispensables per conèixer les darreres tendències beauty, està fent furor la nova moda, com es pot comprovar teclejant l’etiqueta #hairtapestry.

 

Redaccio La Clau

Fotos: www.instagram.com

 

Deixa un comentari