Publicat el 29/09/2017

El flyboard és un nou esport que ha revolucionat el món! Es tracta d’un tauler similar al d’altres esports com el kitesurf o l’snowboard, on hi ha fixades unes botes i que permet l’elevació a l’aire gràcies a dos corrents d’aigua a propulsió generats per una moto d’aigua o llanxa de dos motors.

A més de poder volar a més de 10 metres d’alçada, es fan acrobàcies com loopings, figures, girs i tota mena de piruetes. Grans i petits, tots poden accedir a aquest esport tan atractiu, on pots sentir-te com un peix o veure la mar des del punt de vista d’una gavina.

Els moviments que cal fer són mínims, perquè només es tracta de buscar el punt d’equilibri de cadascú i moure els peus per dirigir el cos dins i fora de l’aigua.

El seu funcionament és molt fàcil i intuïtiu; és semblant a aprendre a muntar en bicicleta o fer esquí aquàtic, perquè només requereix una mica d’equilibri.

L’activitat comença amb una explicació sobre el funcionament del flyboard per resoldre tots els dubtes i ensenyar alguns trucs útils per poder gaudir totalment del moment.

La propulsió del flyboard la controla un professional titulat des d’una moto d’aigua. El cos està protegit de les caigudes i del fred gràcies al casc, la vestimenta de neoprè i l’armilla salvavides.

L’agradable sensació de vol s’aconsegueix a pocs metres d’altura i a velocitats baixes.

Amb la pràctica s’obté més agilitat i capacitat per elevar-se a més altura i fer acrobàcies, però sempre en coordinació amb el monitor.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari