Publicat el 01/12/2017

El tradicional Festival de la Infància que organitza Fira de Barcelona pels volts de Nadal inicia una nova etapa transformant-se en La Ciutat dels Somnis. L’objectiu és oferir als nens i nens d’entre 4 i 12 anys un centenar d’activitats per explorar i conèixer diferents professions.

El renovat certamen tindrà lloc del 27 al 30 de desembre al Palau 1 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, i prendrà forma de ciutat amb diversos espais per a professions i oficis que els nens aniran descobrint de forma lúdica i vivencial. A La Ciutat dels Somnis hi haurà dotze sectors representats per edificis on es realitzaran activitats lúdiques vinculades a un àmbit professional. De la mà d’alguns dels salons més emblemàtics de Fira de Barcelona, ​​com el Saló de l’Automòbil, Alimentària, Smart City Expo World Congress o Barcelona Building Construmat, es viuran experiències al voltant de l’automoció, el packaging, l’hostaleria, la construcció, la gastronomia, la sanitat o la tecnologia, entre d’altres. L’Ajuntament de Barcelona treballarà en una ‘plaça de la vila’, on es duran a terme activitats relacionades amb les professions que es dediquen a l’atenció a les persones.

El Saló disposarà d’una plaça on es faran actuacions per als més petits, un parc a l’espai central on es desenvoluparan activitats de sostenibilitat i medi ambient, un mercat, un hospital, un hotel, una llibreria, un poliesportiu, un parc tecnològic i un laboratori, entre altres espais plens d’activitats.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari