Publicat el 01/07/2019

Segons ha publicat recentment Motor.es, Fernando Alonso i el seu equip han contractat la productora Mediapro perquè gravin un documental que inclourà la seva última fita: el triomf al Mundial de Resistència després de repetir victòria a les 24 Hores de Le Mans. Al llarg d’aquesta cursa, el pilot va estar acompanyat per un equip de càmeres i, un cop la va guanyar, ell mateix es va encarregar de gravar amb una càmera GoPro algunes imatges que formaran part del projecte.

Motor.es informa que, a més de Le Mans, el futur documental sobre Alonso repassarà altres moments claus de la seva carrera professional i de la seva vida personal. El pilot mostrarà la seva participació en carreres de karts, la seva vida fora dels circuits o com va afrontar la decepció d’Indianapolis, entre altres coses. També comptarà amb la participació d’algunes persones del seu entorn més proper, com la seva xicota, la model italiana Linda Morselli, la seva mare Ana, el seu representant Luis García Abad o el seu amic Alberto ‘Galle’.

De moment es desconeix si serà en format serial o en un únic lliurament, però el que és segur és que el rodatge ja està en marxa i que Netflix no l’estrenarà almenys fins a principis de 2020.

La Fórmula 1 ja ha tingut relació anteriorment amb Netflix, amb sèries com la que va produir de la temporada 2018 i que tindrà una continuació amb la presència de Mercedes. Fernando Alonso hi va col·laborar, concretament en el seu segon capítol, estrenat el passat 8 de març amb el títol El rei d’Espanya i on era el protagonista al costat de Carlos Sainz.

Ara Alonso i Netflix tornen a unir-se per preparar aquest documental sobre el pilot que promet acaparar molta atenció.

 

Redacció La Clau
Font: www.motor.es

Deixa un comentari