Publicat el 02/12/2017

La consultoria de recursos humans Adecco i la Fundació Adecco, entitat que treballa per la inclusió laboral de persones amb discapacitat, ha elaborat l’informe Què vols ser de gran, un estudi que analitza les seves preferències laborals dels infants i la visió que tenen del món.
La conclusió principal que s’extreu de l’informe és que els nens viuen i entenen l’actualitat, i condicionen la seva vocació laboral a la seva experiència familiar, el que veuen als mitjans i el que perceben en el seu entorn.
Altres conclusions registrades són:

  • La professió de polític, la menys desitjada. Se situa en sisè lloc, elegida pel 4,4% dels enquestats.
  • Iniciativa a l’hora de buscar feina. Els infants tenen una gran capacitat per actuar i trien com a primera opció la candidatura espontània (15,9%), seguida dels contactes personals (15,2%) i l’ús d’Internet i les xarxes socials (14,6%).
  • Els nens amb discapacitat tenen un major vincle familiar. Un 20,3% dels enquestats vol seguir els passos professionals dels seus pares.
  • Mobilitat laboral internacional. El 28,7% dels enquestats marxaria fora del país a buscar feina, enfront del 47,6% que no ho faria i el 23,6% que no ho té clar.

 

Font: fundacionadecco.org/blog
Redacció La Clau

Deixa un comentari