Publicat el 01/12/2021

Estampats que arrasen aquesta tardor

 

En decoració els estampats són arriscats, asseguren els experts, tot i que si es fan servir en la dosi justa són tot un encert i ajuden a personalitzar els espais.

 

Aquesta tardor els estampats tenen molt de protagonisme i podem trobar-los en aquests dissenys:

Ratlles

Tot un clàssic de qualsevol estació. Durant aquests mesos s’imposen en tonalitats neutres o terroses, que harmonitzen amb els tons càlids propis de l’estació.

Quadres

A diferència de les ratlles, que evoquen la decoració marinera i l’estiu, els quadres són més propis dels mesos freds. Un estampat versàtil que dóna molt de joc i que s’adapta perfectament a tots els ambients

Flors

Els estampats florals no són exclusius de la primavera i l’estiu. Aquesta tardor es porten amb fons de colors càlids, com ocres i mostasses..

Terratzo

Aquest material de construcció torna a ser tendència i inspira estampats per a papers pintats, gerros i altres elements decoratius.

Motius geomètrics

El seu caràcter atemporal fa que funcionin molt bé tant en interiors d’estil ‘vintage’ i clàssics, com moderns. S’imposen en tons empolsats i càlids, com verds, granats, blaus i grisos.

Animal print

Un estampat que potencia el costat més salvatge de la decoració i li dona un toc de sofisticació. La clau consisteix a exhibir-lo en colors intensos, i acompanyar-lo de plantes i objectes ètnics.

Redacció La Clau

Deixa un comentari