Publicat el 15/06/2018

Parasailing o vol nàutic. És una nova activitat aquàtica d’esbarjo on el practicant va subjecte a un paracaigudes i alhora a la llanxa motora. Es combina el viatge en una embarcació amb el desplaçament aeri.

T’agradaria planejar a 50 metres d’altura sobre el mar? Per enlairar-te, la llanxa accelera fins que comences a aixecar el vol i et quedes suspès en l’aire. Recórrer la costa en un paracaigudes arrossegat per una motora i veure la costa des d’una certa altura és realment sorprenent, una emocionant aventura des de l’aire que no et deixarà indiferent.

En un vol de parasailing gaudiràs d’unes impressionats vistes i d’un particular silenci, amb l’adrenalina i la diversió assegurades. També es fan vols en tàndem per a dues persones.

Paddle surf o planxa de rem. És un esport aquàtic relativament nou que consisteix a mantenir-se dempeus sobre una planxa, amb més estabilitat que una de surf, juntament amb un rem per impulsar-se sobre l’aigua.

Es pot remar en mar obert, en els ports, en llacs, rius o en qualsevol gran massa d’aigua, cosa que permet gaudir de diferents paisatges i diferents estats del medi aquàtic, amb la incertesa que això comporta.

Un dels avantatges d’aquest esport és que si es trien les condicions òptimes el poden practicar tot tipus de persones, des dels més joves fins als més veterans.

Es poden practicar totes les seves variants: travessies sense vent o amb el vent a favor, agafant onades, realitzant circuits amb girs i canvis de direcció, o tan sols de relaxació, tant per realitzar exercicis d’estirament com per simplement prendre el sol. Així doncs, com veiem pot tenir una finalitat activa o servir per desconnectar.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari