Publicat el 04/06/2017

Amb l’arribada de l’estiu, els quiosquets de platja, coneguts popularment com a ‘xiringuitos’, floreixen tot al llarg de l’extensa franja de costa que ocupa el Maresme. El temps convida a acostar-s’hi i relaxar-se en aquest entorn idíl·lic, que combina el paisatge mariner i les verdes formes de les serralades que encerclen la comarca.

L’oferta d’aquests establiments és molt variada i està pensada per a tots els gustos i butxaques. Per això, les guinguetes són una excel·lent proposta d’oci que permet descobrir el paisatge i la gastronomia maresmenques. Podem fer-ho en família o amb els amics, depenent de les nostres preferències, ja que la comarca disposa de guinguetes pensades per a tot tipus de públic. N’hi ha que tenen parcs infantils, d’altres dedicades a l’oci nocturn amb una àmplia oferta de copes, i algunes fins i tot amb zona chill-out.

Durant el dia, aquests establiments són una bona opció per anar a fer un aperitiu o una cervesa mentre prenem el sol o entre bany i bany. Assaborir una paella, una fideuà o qualsevol altre especialitat marinera és també una excel·lent manera d’invertir el nostre temps de lleure. De nit, en canvi, ens podem deixar seduir per la cadència harmoniosa de les onades mentre prenem una copa o escoltem música en viu.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari