Publicat el 04/11/2021

Per desconeixement o per costum, totes cometem errors de bellesa. Segons els experts, aquests són els més habituals i tenen fàcil solució:

  • No raspallar-se els cabells a diari El cabell s’embruta i s’enreda, així que cal raspallar-lo cada dia per treure’n tots els residus i nusos. Si utilitzem un raspall adequat per al nostre tipus de cabell (llis, arrissat…), els estilistes asseguren que estarà més suau i brillant.
  • No eliminar les restes de sabó o desmaquillador Per evitar que aquests residus obstrueixin els porus de la pell, hem d’utilitzar un cotó xop en aigua micel·lar i aplicar-lo per tot el rostre després de la neteja habitual.
  • No posar-se protecció solar en algunes zones del cos El protector solar ajuda a hidratar la pell i evita cremades i taques. Per tant, cal no oblidar zones exposades al sol, com ara les mans.
  • Exfoliar la pell sovint o de manera agressiva L’excés de neteja no és bo. En el cas de l’exfoliació, no és necessari que es faci a diari i s’aconsella fer servir productes suaus.
  • Llimar les ungles en les dues direccions Aquest és un error molt freqüent que pot fer que les ungles se’ns obrin en capes. És important, doncs, que les llimem sempre en la mateixa direcció.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari