Equilibrar el maquillatge per les festes de nadal | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 29/12/2018

Les festes nadalenques són un bon moment per usar nous colors de maquillatge, sempre que ens hi sentim còmodes. No oblidem que el millor maquillatge és aquell que potencia les nostres faccions i ajuda a dissimular altres aspectes…

Per tant, si bé us podeu posar en mans d’un professional i fer-vos un regal amb un maquillatge a mida, podeu també experimentar a casa, ja sigui amb llapis d’ulls, llapis labials i un pentinat adient! Un perfilador d’ulls metal·litzat en qualsevol dels colors de moda —blau Klein o verd, o simplement en tons daurats o platejats— pot causar sensació.

Combineu-ho amb unes ombres de la gamma dels tons calents, com bordeus, verd oliva o bronze, aplicats suaument per la parpella mòbil i difuminat cap a l’exterior de l’ull. El fons de maquillatge ha de ser natural i ha d’acabar amb un bon perfilat de les celles en to marró i un perfilat dels llavis; llavis que haurien de potenciar el vostre to natural, tot i que podeu optar per un marró discret per centrar totes les mirades en els vostres ulls.

Si pel contrari opteu per uns llavis que ressaltin, proveu el to vermell! Hi ha diferents graus de rouge, que hauríeu de provar sobre els mateixos llavis abans de comprar. Agafeu un que us ressalti tot el conjunt facial i que entoni bé amb la vostra pell. No us deixeu guiar per les modes. Un bon vermell de llavis haurà d’anar acompanyat d’una base de maquillatge suau, que cobreixi just a mida la vostra pell sense emmascarar-la.

Penseu que teniu dos elements més amb els quals jugar: els pentinats i les ungles. Els cabells poden estar recollits en una cua semilateral o una cua de cavall, i podeu posar-vos una cinta amb detalls irisats o bé uns clips amb un disseny original. Doneu una volta al vestit o conjunt que portareu i equilibreu daurats amb daurats i platejats amb platejats. Trenqueu amb el vermell dels llavis o els colors dels ulls, però sempre amb un to que casi bé amb la resta, ja que només aconseguireu ressaltar i potenciar-vos si equilibreu bé els tons i colors. Les ungles són una altra part del cos que podeu embellir: hi ha tons clàssics amb lluentons i tot per a aquestes festes. Recordeu que menys és més, però si voleu posar-vos un to especial, feu-ho amb les opcions fosques dels verds, blaus, marrons o grisos. Els vermells procureu que casin amb els llavis o bé contrastin d’allò més amb tot el vostre look ben equilibrat.
Només us queda gaudir de la família, amics! Bones festes!

 

Marianne Le Black
Cosmètica orgànica i eco. Maquilladora.
@leblackparsac

Deixa un comentari