Publicat el 19/01/2019

Les temptacions culinàries de final d’any són irresistibles, i els resultats passen factura a la bàscula i també a la nostra pell! Cal prendre-s’ho amb calma i començar lentament a cuidar-nos i tenir cura del nostre cos.

La pell és un dels òrgans que hem de tenir en compte abans d’anar directament a fer un règim. Probablement se’ns hagin acumulat i fet visibles nòduls de greix i aparegui l’efecte de pell de taronja. No el reduireu d’un dia per l’altre, però podeu començar per fer-vos banys de sal. Si proveu la sal del mar Mort trobareu que us serà eficaç per estimular la regeneració de la pell i reforçar-ne la funció protectora.

La manca de llum per causes meteorològiques també afecta l’estat de la nostra pell. Si bé al nostre país no és tan habitual tenir dies grisos, heu de saber que, com menys llum, més fatigada es veu la pell, amb falta de vitalitat i to. Si esteu una temporada sota aquests efectes i ja ho comenceu a notar a la pell, recordeu que fent-vos pílings suaus podreu retornar-li la lluminositat tan desitjada.

Durant l’hivern cal utilitzar una crema, gel o loció per a la pell del vostre cos. Les cremes anticel·lulítiques, allisadores o drenants us ajudaran a recuperar el to i la forma en menys temps. La constància i la combinació amb l’esport i una dieta equilibrada faran la resta. Utilitzeu-les després d’un bany de sal o bé després d’una exfoliació corporal, ja que penetraran molt millor. L’ingredient que més s’utilitza és la cafeïna, que drena i desintoxica, i si us ajudeu amb una eina o un raspall de massatge produireu un efecte doble sobre la pell.

El to de la pell del rostre pot rebre una dosi extra de llum si un cop fet un píling opteu per una crema de to nacrat, o bé per una base de maquillatge que aporti llum. Penseu que menys és més, i que si teniu una pell ben cuidada, amb només un efecte de rímel, coloret i brillant de llavis ja haureu guanyat molt.

Finalment, retorneu a una dieta equilibrada, en la qual menjar millor i de qualitat formi part del vostre mantra, i no us descuideu de fer més esport.

Bona entrada d’any!

 

Marianne Le Black
Cosmètica orgànica i eco.
Maquilladora.
@leblackparsac

Deixa un comentari