Publicat el 22/02/2021

L’espai sota el llit és un lloc que ens pot servir per guardar roba, tèxtils o joguines de manera ordenada. Per fer-ho com cal, evitant que es converteixi en un niu desendreçat, hi ha diverses possibilitats:

Llit amb canapè. Són com baguls grans i es poden aprofitar per guardar-hi coses que no utilitzaràs sovint, ja que és un tipus d’emmagatzematge de poc ús per la seva dificultat d’accessibilitat. Pots desar-hi edredons, nòrdics, coixins o roba i calçat d’altres temporades. Si fas servir caixes i separadors aconseguiràs un espai més aprofitable i endreçat.

Canapè amb calaixos. En aquest tipus de llit l’espai d’emmagatzematge està dividit en diversos calaixos, que es poden extreure pel davant o pels laterals. El seu principal avantatge és que permeten ordenar més fàcilment l’interior del canapè. Si el que necessites és espai per guardar coses d’ús diari, millor que optis per aquest model.

Calaixos amb rodes. Hi ha molts fabricants de mobiliari que dissenyen calaixos que s’adapten a tota mena de llits. Solen ser de fusta natural i amb agafadors per estirar el calaix, que es desplaça amb facilitat gràcies a les rodes.

Caixes de cartró. Són l’opció més econòmica, però la menys duradora. Per això, convé triar les més fermes i resistents, i no sobrecarregar-les per evitar que es facin malbé. Si malgrat estar sota el llit queden a la vista, es poden folrar per integrar-les a la decoració de l’habitació.

Cistells de vímet. Són més resistents que el cartró i, a més, donen un toc de calidesa al dormitori. Les fibres naturals sempre queden bé, en qualsevol tipus de decoració.

Contenidors de plàstic. Les capses de plàstic amb rodes es manegen amb facilitat i són fàcils de netejar. És aconsellable que siguin transparents perquè podràs veure el seu contingut amb un simple cop d’ull.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari