Publicat el 16/12/2021

Els tallats de cabells que portarem el 2022

Els perruquers i estilistes anuncien que l’any vinent les cabelleres naturals i inspirades en l’estil dels 70 seguiran de moda, juntament amb els tallats bob i pixie que ja hem vist. La diferència és que venen amb un aspecte renovat, molt més actual, que potencia el volum del cabell amb capes, tallats al biaix i serrells oberts i llargs.

 

La clau serà, expliquen els experts, adaptar cada tallat a la naturalesa dels cabells. És a dir, que si es tenen llisos i poc abundants, el millor serà decantar-se per bobs o long bobs tallats rectes. Un exemple que ja s’està imposant és el del bob italià o blunt bob, d’una sola línia, que és perfecte per a cabells fins perquè dona sensació de volum. Aquesta reinterpretació del tallat de les dives italianes dels anys 50 i 60 ha fet impacte i es veurà molt aquest any vinent.

Les cabelleres més abundants o arrissades, en canvi, haurien d’apostar per les capes en tallats tipus shag, ja que donen moviment i potencien les ones i rissos. El shag o shaggy, un tallat a capes amb més volum a la part de dalt, es pot portar en cabelleres molt llargues, en mides intermèdies i en versió més curta, tipus mullet.

Asseguren els experts que res com decantar-se per tallats intermedis perquè el volum no decaigui. El 2022 arribaran a l’alçada de la base del coll o una mica més avall de la clavícula i, perquè tinguin moviment, es tallaran a capes.

Les cabelleres d’inspiració anys 70 també es portaran molt. Seran llargues, desfilades i amb serrells, que han arribat per quedar-se i els veurem més llargs i oberts.

Els cabells curts també tindran el seu espai aquest 2022 en totes les seves versions, però reinventats en clau femenina i adaptats a cada tipus de rostre per donar-li personalitat. Això s’aconseguirà jugant amb els volums, el serrell i els laterals, i també amb l’efecte mullat, que sempre aporta un toc modern i juvenil.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari