Publicat el 05/12/2019

La primera jornada del Fòrum Gastronòmic Barcelona, ​​celebrada al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona el passat mes de novembre, va reconèixer les millors innovacions gastronòmiques amb el lliurament dels Premis InnoFòrum. El guanyador en la categoria de ‘Producte més innovador’ va ser el gelat de xuixo, en la de ‘Packaging més creatiu’ unes sobrassades de 25 quilos, i en la de ‘Sabor més original’ un secret de porc ibèric de 4a gamma.

Al costat dels productes reconeguts amb aquests guardons —als quals es van presentar 33 aspirants—, al saló es van poder descobrir infusions salades, dolços elaborats amb tomàquets secs, gelats de pebrots, musclos en conserva amb salsa de vermut d’albariño, torró de xocolata airejat amb ametlles salades, el cheese fuet XXL o el formatge vegà d’allioli, entre altres propostes originals, sostenibles i saludables.

La darrera edició de Fòrum Gastronòmic Barcelona es va caracteritzar per la seva capacitat de convocatòria, ja que va comptar amb la presència de 331 firmes expositores i va fregar el ple absolut durant gairebé tots els dies en què es va celebrar. Aquests professionals van poder descobrir una gran oferta de productes i serveis per als seus negocis.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari