Publicat el 02/11/2021

Quan entrem al mes d’octubre, la paleta cromàtica de la decoració canvia i ens veiem envoltats pels tons més càlids de la roda del color. Aquesta tardor, els que s’imposen són es relacionats amb la natura, com marrons, verdosos, groguencs i algun blau. La idea és basar-se en aquestes tonalitats per mirar de portar l’essència de la naturalesa dins de la nostra llar.

  • Verd. Se situa en primer lloc i ho fa en totes les seves tonalitats. Tot i així, el que s’imposa és el verd oliva, que va molt bé amb la fusta.
  • Mostassa. Un altre color que ens remet a la natura, i és que ens evoca la tardor pel to de les fulles caigudes. Com que es tracta d’un color força cridaner, el millor és utilitzar-lo amb moderació.
  • Taronja. També és molt característic de l’estació en què ens trobem i combina bé amb la resta de colors. Si el que volem és accentuar l’evocació d’un bosc de tardor, barrejar-lo amb el mostassa és una opció excel·lent.
  • Blau. Segons l’institut Pantone, el blau Mykonos és un dels colors protagonistes de la decoració d’interiors d’aquesta temporada. S’inspira en el mar Egeu i, combinat amb blanc, crea ambients propicis per al descans. No ens transporta als boscos de tardor, però ens aporta la preciosa lluminositat i la calma del mar hivernal.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari