Publicat el 03/06/2021

Actualment les «guarderies» de dia per a gossos s’estan fent molt populars entre els propietaris d’aquests animals. Molta gent inscriu els seus fidels amics en guarderies canines pels molts beneficis que comporta, tant per als gossos com per a les seves famílies.
Tot i que a molts això els pot semblar una cosa innecessària, les persones que estimen els seus gossos troben que té molts avantatges per als seus companys peluts.
Aquestes són les principals raons per les quals et pots plantejar de provar una guarderia de dia per al teu gos:

Evita que el teu gos estigui sol
El teu gos no es diferencia molt d’una persona en molts aspectes i, mentre estàs treballant durant el dia, el teu millor amic et troba a faltar. És possible que passi hores esperant la teva arribada al costat de la finestra o la porta. No hi ha gaire cosa que un gos pugui fer a casa cada dia tot sol, dia rere dia. A més, quan s’avorreixen, sols i ansiosos, s’angoixen. Com a resultat, acostumen a mossegar mobles o a ser destructius per passar el temps. Amb la guarderia de dia, el teu gos tindrà l’oportunitat de relacionar-se amb els cuidadors del centre de dia i amb altres cans.

No et preocupis per arribar tard a casa
Algunes nits has de treballar fins més tard del que esperaves, amb el gos esperant-te a casa ben passada la nit; o potser tens plans socials per a després de la feina, que amplien el temps que el teu animal està sol. Si inscrius el teu gos en una guarderia per a gossos, romandrà en bones mans, tot el dia entretingut, socialitzant i fent exercici. Així, quan torni a casa, el que voldrà probablement sigui sopar i descansar, i tu podràs allargar la teva jornada fent el que vulguis.

No cal que siguis a casa teva, ni que t’hagis de desplaçar
Tot i que sempre tens l’opció de contractar algú que vingui a casa teva a treure a passejar el teu gos, probablement serà un passeig limitat a una o dues hores i amb corretja.
Hi ha guarderies que ofereixen servei de recollida i retorn del teu amic a domicili, i en ocasions, si per qualsevol motiu no pots ser a casa teva en les hores de recollida o entrega, poden custodiar les claus del teu habitatge amb la finalitat de recollir i retornar el teu gos sense que tu te n’hagis de preocupar.

Fer exercici tot el dia
Estar ensopit dins de casa tot el dia pot ser difícil per a un gos. Un excés de descans no és bo per a la seva salut. Fins i tot si té accés a una terrassa o un petit jardí, és possible que no estigui tan motivat per córrer sol sense ningú que l’animi a fer-ho. En una guarderia, en canvi, motivaran el teu gos perquè jugui activament. Podrà córrer amb altres gossos, jugar a ensumar i cercar i passejar amb el personal del centre. Això serà beneficiós per a la seva salut física i el seu benestar emocional. Els gossos que passen massa hores sols a casa amb un munt d’energia per cremar poden acabar fent forats al jardí, esquinçant roba, etc.

El teu gos farà amics i socialitzarà
Una de les millors raons per considerar el servei de guarderia per al teu amic especial és la resta de gossos. Són animals socials i no els agrada estar sols. I a la guarderia mai no ho estaran! Poden córrer i jugar amb els seus companys durant hores i hores, cosa que fa que la majoria dels gossos siguin molt feliços i equilibrats.

 

Dog Day Camp

Deixa un comentari