Publicat el 29/07/2021

És un color que és tendència en aquest any 2021. Una barreja entre gris i beix, de to neutre, que agrada força als experts en interiorisme i els creadors de tendències més actuals.

Entre els seus avantatges hi ha que és fàcil de combinar i s’adapta amb versatilitat a qualsevol espai. A més té un encant molt modern i combina les qualitats elegants i atemporals de diferents tonalitats de gris amb el toc càlid i natural del beix.

És un color tot terreny, amb to suau i clar. Aporta a les llars un ambient sofisticat i acollidor. Té diverses combinacions possibles amb altres colors, com el groc brillant o el blau fosc, per exemple. I el més important: aporta calma als elements decoratius, donant força als colors que no són neutres.

Una de les característiques pràctiques del greige és que canvia molt segons la intensitat de la llum que es percebi. Es defineix com un color en constant moviment. Precisament, aquest color que pot combinar amb materials freds i també càlids s’acobla molt bé amb la fusta: terres de fusta i parets en greige. Un to molt adequat, a més, per als amants del minimalisme.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari