Publicat el 26/03/2021

Autora: Ángela Landete Arnal / Editorial Autografía

Afectada per un trastorn pulmonar degeneratiu, Haidi Grams carrega, en l’època infantil, amb el llast de la negligència i desamor del seu pare, fet que marca la seva ànima amb una empremta indeleble i fa d’ella una noia amb sentiments d’inseguretat, culpabilitat i manca d’autoestima.

Després de passar l’adolescència en un centre de menors, es veu obligada a buscar l’únic remei per a la seva malaltia a Anglaterra, país caracteritzat en aquesta època per contundents mesures contra la immigració. Allà s’embarca en una tòrrida aventura amb l’irresistible Lord Ashley, el qual captiva completament amb el seu cabell bermejo, la seva talla escassa i el seu candor, però que, escarmentat de les seves anteriors relacions, es mostra recelós i mesquí amb els seus privilegis i el seu poder; ignora que a Haidi amb prou feines li queda temps.

Ángela Landete Arnal, lectora acèrrima i llicenciada en Filologia Anglesa, resideix al Masnou amb el seu marit i els seus tres fills. El seu pseudònim, Lovelace, fa referència a Ada Byron, filla del cèlebre poeta romàntic i comtessa de Lovelace.

Deixa un comentari