Publicat el 19/06/2022

El poder màgic del somriure.

 

Moltes persones es neguen a somriure perquè les seves dents estan tortes, són groguenques o simplement no els agraden; de vegades confessen que durant la seva infància tenien complexos i fins i tot van patir assetjament escolar per aquesta raó.

 

El somriure d’una persona és un dels factors que més marquen la seva autoestima, un somriure encantador té un impacte considerable en la seva confiança.

Un procediment de canvi d’imatge de somriure implica procediments dentals per millorar el somriure d’un pacient. L’emblanquiment de dents, les facetes dentals o la reparació d’una dent estellada són exemples d’aquests tractaments. Abans de començar el procés, el dentista examinarà el pacient i els objectius d’un possible resultat, i després li crerà un pla de tractament específic.

Raons per millorar el teu somriure:

  1. Una primera impressió és excel·lent: les primeres impressions són essencials i tenen el poder de deixar una impressió duradora en la ment d’algú.
  2. Assoliràs la seguretat que necessites: un canvi d’imatge de somriure augmentarà la teva autoestima fins al punt que et sentis prou còmode com per connectar amb la gent.
  3. Veuràs els beneficis per a la salut de somriure més freqüentment: somriure és beneficiós tant per al benestar físic com emocional i afavoreix la secreció d’hormones de la felicitat com la serotonina, la dopamina i les endorfines.
  4. Tindràs unes dents blanques i brillants: un emblanquiment dental il·luminarà el teu somriure i et farà lluir més atractiu, juvenil i animat.Salut dental millorada: en general, una bona salut dental i bucal contribueix a augmentar la probabilitat que es mantinguin bons hàbits diaris d’higiene bucal i un benestar general més gran.

 

Clíniques DENTAL STAR
Servei d’Odontologia Estètica

Deixa un comentari