Publicat el 27/03/2024

El massatge Kobido.

 

El massatge Kobido és una tècnica japonesa que es va començar a practicar entre els samurais, que en gaudien pels seus efectes relaxants després de les batalles. El 1472, l’emperadriu del Japó va requerir específicament aquest massatge, convertint-lo en tractament d’ús exclusiu de la família imperial, per la qual cosa es tracta d’un massatge reservat a l’alta societat nipona. 

S’hi combina massatge i cura estètica. És un massatge que estimula el rostre, el coll, les espatlles i la part superior del pit i que es coneix pel seu efecte rejovenidor.
Aquest massatge facial japonès es fa sobre la cara, el coll i el crani seguint una tècnica basada en moviments ràpids de percussió i amassaments, cosa que requereix una gran destresa amb els dits.

Combina manipulacions suaus i profundes que estimulen els nervis facials, treballant la musculatura subcutània i augmentant la circulació sanguínia. Alhora es millora la circulació de sang i limfa per totes les cèl·lules de la pell, ajudant a eliminar toxines i impureses, oxigenant teixits, afavorint la distribució dels nutrients i estimulant la producció de col·lagen i elastina, substàncies responsables de la bona qualitat de la dermis.

La nostra pròpia sang és el millor col·lagen per a la nostra pell. Així, aquest massatge està considerat una combinació perfecta dels conceptes mèdics japonesos tradicionals per combatre l’envelliment facial de manera natural.

Sweet soul

Deixa un comentari