Publicat el 13/08/2019

La xarxa social, que compta amb una gran comunitat interessada en moda capil·lar, ha posat en evidència que el cabell bicolor és una de les tendències que més èxit té en aquests moments. Es tracta d’una tècnica de coloració consistent a tenyir la cabellera de dos colors diferents.

El que proposa aquesta tendència és combinar dos tons de blens o metxes, en comptes d’acolorir tota la cabellera. Les combinacions són infinites: gris i negre, taronja i vermell, verd i blau… És un estil ben acolorit, pensat per a les més atrevides, ja que amb les metxes bicolor s’aconsegueix un canvi molt més radical que amb les californianes o les tractades amb balayage. Tot i així, es pot optar per resultats més moderats, com el contrast entre els dos flocs davanters i la resta del cabell.

Saber seleccionar els dos colors més adients per a cada persona és tot un art, ja que perquè la cabellera llueixi perfecta els matisos s’han d’adaptar al tipus de pell, al color natural dels cabells, al dels ulls, etc. Els blens bicolor aconsegueixen revifar i aportar molt moviment al cabell. És una forma d’il·luminar els colors plans i també de crear volum i textura a la cabellera.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari