Publicat el 10/02/2018

La Unió de Botiguers de Mataró ja està ultimant els preparatius per a l’edició especial 25 anys del SalóBoda Mataró i Maresme, Celebracions & Esdeveniments.

Aquesta fira especialitzada, que després de 25 anys ja es pot dir que és un dels esdeveniments més consolidats del panorama firal de la comarca i de Catalunya, es portarà a terme els dies 16, 17 i 18 de febrer al Centre de Congressos del TecnoCampus Mataró-Maresme.

Al SalóBoda, a banda de les celebracions de casaments, com cada any, s’hi podran trobar tots els serveis per realitzar tot tipus de celebracions i esdeveniments, ja siguin de caire familiar o empresarial, amb més de 60 expositors amb tot el ventall de serveis.

La passarel·la, que es durà a terme a l’Auditori del TecnoCampus amb dues desfilades el dissabte i dues el diumenge (12.45 h i 18.45 h), anirà a càrrec d’MSM Models, dirigida per Magda Simó. Hi participaran empreses amb models professionals i amb la presència de moda nupcial, moda per a acompanyants, art floral, moda íntima, joieria, perruqueria i maquillatge.

Novetats de l’edició especial 25 anys

La UBM ha aprofitat l’aniversari de l’esdeveniment per estrenar nova imatge i nova pàgina web: saloboda.cat.

D’altra banda, amb la intenció de modernitzar la imatge s’han escollit els pètals de colors, que evoquen els moments més emotius dels casaments i al mateix temps condueixen cap al saló. A més, s’ha incorporat al logotip el número 25, simulant les espelmes d’un pastís per celebrar les noces de plata.

També es disposarà d’una ambientació i decoració aèria especial i un recull fotogràfic d’edicions anteriors a l’escala circular d’accés.

Pel que fa a les passarel·les, hi actuarà el grup de discjòqueis Urban Deep Sound, que personalitzarà els espais amb la música més adient, fusionant-la amb saxo, violí i percussió.

La companyia d’espectacles La Gralla, amb dos xanquers caracteritzats per a l’ocasió, amenitzarà l’esdeveniment i rebrà els visitants a l’obertura de la fira.

L’edició d’enguany té el patrocini publicitari del Centre Quirúrgic del Maresme – L’Hospital Privat de Mataró, el centre privat de referència en cirurgia al Maresme, i també té el suport de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Mataró.

L’acte inaugural

La inauguració del SalóBoda serà el divendres 16, a les 19.30 h, presidida per l’alcalde de la ciutat, David Bote, i amb representants de l’Ajuntament de Mataró, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Junta Directiva de la Unió de Botiguers de Mataró com a entitat organitzadora.

Horari del SalóBoda

La fira estarà oberta al públic: divendres de 18 a 21 h, dissabte i diumenge de les 11 a les 21 h. Les desfilades seran dissabte i diumenge a les 12.45 h i 18.45 h.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari