Publicat el 11/06/2018

La Dra. Marta Grau és una persona riallera, sincera, amable i molt professional. Des de jove tenia molt clar que es volia dedicar a la medicina; amb els pas dels anys es va adonar que fer que la gent es veiés millor la feia sentir bé. Per aquest motiu va lluitar per fer-se professional del món de la nutrició, la salut i la bellesa. Des de la seva consulta a la Clínica Corachan, ens explica un nou tractament: la mesoteràpia facial BIO.

En què consisteix la mesoteràpia facial BIO?
És com una mesoteràpia facial normal quant a tècnica, ja que s’injecten substàncies tals com vitamines i minerals antioxidants per revitalitzar-la. La mesoteràpia facial BIO serveix igualment per bioestimular –hidratar i revitalitzar– la dermis de la pell, però en aquest cas està lliure de càrrega tòxica. Això és molt important per al nostre cos i la nostra pell, ja que presenta un 30 % menys de tòxics que altres productes del mercat.

Per a què serveix?
Podem resumir-ho en tres punts:

  • Reestructura i activa el procés de renovació cel·lular i la síntesi del col·lagen.
  • Produeix ajustos de volum de recuperació cel·lular en diferents àrees de la cara: zigomàtic, temporal, galtes i nasolabial.
  • L’àcid hialurònic, en ser hidratant, atrau i reté l’aigua, fet que condueix a la humectació de les capes de la pell.

Qui se la pot fer i quan?
Gràcies a l’excel·lent composició de la mesoteràpia BIO, obtenim un àcid hialurònic pur; per això es diu que és biològic i lliure de càrrega tòxica. Podem dir per tant que és apta per a tothom!

L’àcid hialurònic és una substància que el nostre cos té i que anem perdent amb el pas del temps… Què millor per rejovenir la pell que poder donar-li hialurònic pur com el que tenia a la seva joventut.

Depenent de la zona a tractar, tenim diverses referències del producte amb densitats diferents, però la base sempre és aquest hialurònic pur. En tenim un per estimular i hidratar la pell, un altre per afegir volum a algunes arrugues, un altre més profund per poder reconstruir canvis facials que apareixen pel pas dels anys.

Quins són els resultats?
S’obtenen resultats excel·lents pel que fa a l’aspecte de la pell, que es veu natural i sana. És un producte segur quant a qualitat i perfecte de duració.

S’ha de fer algun tractament complementari? Cada quan?
Com en altres tractaments facials amb àcid hialurònic –sempre recomano nodrir la pell tant externament com internament–, aquí també és necessari fer un tractament global de la cara. Per tant faig una pauta de bioestimulació de tres sessions espaiades uns mesos, per després valorar cada cas.

En què es diferencia de la que no és BIO?
La importància del nom BIO es deu al fet que té un 30 % menys de residus tòxics que altres hialurònics; això és per un lent procés de fabricació, que és el que li dona aquesta qualitat.

 

Marianne Le Black
Cosmètica orgànica i eco. Maquilladora.
@leblackparsac

Deixa un comentari