Publicat el 21/02/2020

Són tantes coses les que s’han de tenir en compte en un casament, que sovint ens oblidem que els convidats en són una part fonamental. Els detalls de núpcies són els petits regals que se solen donar als convidats com a agraïment per assistir a la cerimònia.

La recerca del regal perfecte per als convidats pot convertir-se en tota una odissea per als nuvis. Les opcions són moltes i molt variades, però cal trobar la més encertada. Si el que busqueu és diferenciar-vos, hi ha detalls decoratius originals, fins i tot sorprenents, que poden convertir-se en un obsequi molt especial per als qui us acompanyin en aquest dia inoblidable.

Si penseu en un regal original però que també sigui útil, el detall de boda podria ser un fulard, un marc de fotos, un llapis de memòria, un miniconjunt de bellesa… O bé, si us agrada el món gastronòmic, podeu apostar per lliurar-los un petita delicadesa com una botella de vi o d’oli de qualitat.

Un aspecte que cal tenir en compte és l’època de l’any en què tindrà lloc la celebració: si el dia serà fred, calorós o si hi haurà possibilitat de pluja. Segons la previsió, podeu regalar ombrel·les, paraigües o vanos als vostres convidats.

Penseu també que res no farà que la vostra boda sigui més inoblidable que organitzar jocs i activitats que permetin que els assistents en formin part. Poseu-hi imaginació!

Dediqueu igualment un espai als més petits, amb animadors, pallassos i activitats infantils. D’aquesta manera els pares podran gaudir de la festa amb més tranquil·litat.

I oblideu-vos del tradicional vals per obrir el ball. Abans del gran dia, prepareu una flashmob, i que els familiars i els amics us hi acompanyin.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari