Després de l’estiu, posa a punt els teus cabells | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/09/2019

S’ha acabat l’estiu, temps de vacances, de prendre el sol, de fer exercici…, activitats que també passen factura als nostres cabells.

Malgrat les precaucions que hagis pres, un excés d’exposició solar pot haver afectat la salut de la teva cabellera. Cal posar-se a solucionar els problemes.

Segons destaca bellezaactiva.com, per recuperar la força dels cabells és necessari que retornis als hàbits d’una bona alimentació. Per tal d’evitar la caiguda capil·lar i potenciar la lluentor de la cabellera, aposta per incorporar en la teva rutina aliments amb vitamines H i B5 com el germen de blat, cereals o gelea reial. La soja i les proteïnes d’origen animal també tenen un paper important perquè fomenten la creació de queratina, que ajuda a enfortir el cabell.

És recomanable que visitis la perruqueria per tallar-te les puntes i sanejar-te la cabellera. Resistir-se massa a tallar-se-les castiga el cabell i li fa perdre lluentor. També es pot aprofitar per realitzar un tractament professional hidratant o reconstituent.

Més consells que donen els experts són utilitzar productes capil·lars de rescat o condicionador després del xampú, perquè el teu cabell necessita un plus d’hidratació un cop passat l’estiu.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari