Decoració floral apta per a al·lèrgics | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 06/04/2020

La primavera està relacionada amb la idea de renaixement i renovació. Els dies es tornen més llargs, els animals inicien els seus festeigs i la natura s’omple de plantes i arbres florits. Aquest esclat de la natura entra dins les llars amb alegres decoracions florals que donen vida a qualsevol espai. Però si pateixes d’al·lèrgia no et preocupis, hi ha moltes opcions que et permetran decorar amb flors sense ni un esternut:

Paper pintat. Empapera amb un estampat de flors la paret d’una habitació i li donaràs un toc d’allò més primaveral.

Tèxtils. Coixins i plaids amb dissenys florals ompliran de verdor el sofà o el llit, mentre que unes cortines florides crearan un ambient ben campestre.

Vaixella. Substitueix els gerros i els centres de taula per vaixelles o peces ceràmiques amb motius florals.

Flors artificials. Hi ha imitacions de flors naturals que són molt realistes. Abans de comprar flors artificials assegura’t que no tinguin una aparença massa plàstica.

Flors preservades. Són flors naturals que després d’un acurat procés de preservació es mantenen fresques entre 3 i 5 anys.

Flors que no produeixen al·lèrgies. Són aquelles que tenen un pol·len espès que no queda surant per l’aire, sinó que és transportat pels insectes. Entre les més recomanades pels experts hi ha les hortènsies, els pensaments, les roses, les orquídies, les cales, les azalees i les tulipes.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari