Publicat el 11/06/2024

Decora amb flors de primavera

 

La primavera ofereix dies més llargs, temperatures agradables i una explosió de flors fresques i vives. És el moment perfecte per omplir el nostre espai amb la joia d’aquests regals naturals.
Des de centres de taula fins a arranjaments florals per a diverses zones, tenim a la nostra disposició propostes que s’ajusten a tots els gustos i butxaques.

Al saló-menjador, un centre de taula amb tulipes, narcisos o jacints frescos és una manera elegant d’animar l’espai. A la cuina, podem decorar amb flors aromàtiques com la lavanda, la menta o el romaní, que no només aporten color i aroma, sinó que també es poden emprar per cuinar o per a infusions. Uns testos amb herbes aromàtiques a la finestra són una opció pràctica i decorativa.
Unes poques flors en un gerro petit a la tauleta de nit poden crear un ambient relaxant al dormitori. Es poden triar flors amb tonalitats pastel o aromes suaus com la lavanda o la rosa.

També podem posar un petit gerro amb flors fresques al lavabo per donar-li un toc alegre i colorit. Penjar un ram de flors fresques a la porta del bany és una manera original d’aportar-hi una nota fresca i diferent. A més a més, es poden fer servir espelmes aromàtiques amb fragàncies florals com l’espígol o la rosa, que t’ajudaran a crear-hi un ambient relaxant i acollidor.

decoracionyjardines.com · AMIC 

Deixa un comentari