Publicat el 07/02/2018

La preparació estètica per a un casament no només ha de ser pensada per a les núvies; avui en dia és tant important o més que els homes facin atenció a tot el que envolta la cura facial i corporal, en especial per a dates assenyalades com és el cas dels casaments.

En primer lloc cal ser previsors i no deixar per a última hora les posades a punt facials; ens centrem en aquesta part, ja que és la que normalment se sol mostrar més per raons evidents i pel tipus de vestits utilitzats en el cas de les núvies. Cal, d’entrada, ser conscients de l’estat de la nostra pell, ja que sense una pell lluent i sobretot ben hidratada o nodrida no podem fer miracles. Així doncs, mireu-vos al mirall i, sent crítics amb vosaltres mateixos i amb les vostres rutines diàries, veureu si opteu per fer-vos tractaments intensos o bé només una posada a punt.

Pel que fa al maquillatge i pentinats, el millor que podeu fer és no deixar el vostre estil i ser el més fidels possible a vosaltres mateixos. No us encotilleu en pentinats complicats ni en maquillatges estrafolaris.

La tendència es resumeix en:

  • Pells naturals, mats on calgui i amb toc de llums fet amb un il·luminador als pòmuls, llagrimall i nas.
  • Celles ben definides, però sense semblar falses: dibuixades amb subtilesa i ben omplertes.
  • Ombres mats, optant per tons nude, marró, rosa o gris clar.
  • Una bona màscara de pestanyes negra o marró i, si et cal, un toc de llapis que marqui la zona externa de l’ull per tal de fer-lo més allargat.
  • Els llavis, si pot ser, mats però ben hidratats, sense que sembli que són secs, i d’acord amb la resta de maquillatge, optant per tons rosats, que afavoreixen molt. Només si el vestit, el pentinat i el teu estil ho admeten, opta per tons foscos com el borgonya, que sol quedar bé.
  • Recorda donar tocs de llum a l’escot, espatlles…, i no oblidis el coll, estenent la base de maquillatge també per aquesta zona.

Pel que fa als nuvis, si heu seguit els consells de posada a punt facial i manteniment posterior (neteja i hidratació), el dia del casament:

  • Podeu optar per una crema hidratant que aporti un toc de llum, sense ser exageradament brillant.
  • En cas de necessitat, es pot estendre una fina capa de base de maquillatge per tapar o dissimular cicatrius, marques o simplement unificar el to.
  • Raspalleu-vos les celles o bé feu que el barber us les retalli.
  • Eviteu qualsevol sequedat als llavis; un cacau de llavis aplicat a petits tocs amb el dit, que no quedi brillant, us pot ajudar.

Marianne Le Black
Cosmètica orgànica i eco. Maquilladora.
@leblackparsac

Deixa un comentari