Publicat el 21/08/2018

Potser només ens recordem de tenir especial cura dels nostres cabells a l’estiu, degut al fet que els sotmetem a més banys (tant d’aigua dolça o salada com de piscina) i que també pateixen més la radiació solar. Malgrat que durant tot l’any hem de seguir uns mínims, a l’estiu caldria:

  • Potenciar la hidratació de les puntes, ja que és el que es resseca amb més facilitat. Amb aquesta finalitat podem posar-nos, abans del rentat, una mica d’oli d’oliva, tot fent un suau massatge, ho deixem reposar i rentem. També ho podem deixar posat durant tota una nit si no tenim uns cabells gaire grassos. Al dia següent feu una bona rentada amb un xampú suau i veureu que l’oli d’oliva dona molt bons resultats.
  • Un altre remei és fer servir una mica de mel barrejada amb el xampú per tal de potenciar els seus resultats en tot el cabell i cuir cabellut.
  • Cal suprimir o reduir al màxim l’ús de l’assecador i de les planxes. A l’estiu opteu per un tall de cabell o per recollits que us permetin deixar de banda aquests estris. Sembla impossible, però es nota molt el seu efecte als cabells.
  • Abans de banyar-vos al mar o a la piscina impregneu-vos els cabells amb algun producte protector, sigui un oli o bé la crema que feu servir com a suavitzant.
  • Canvieu de xampú i de condicionador: opteu per aquells que portin un extra de mel, olis d’oliva, d’ametlla… i formulats amb karité o àloe vera..

 

Marianne Le Black
Cosmètica orgànica i eco. Maquilladora.
@leblackparsac

Deixa un comentari