Publicat el 23/05/2017

Hi ha racons de la casa que necessiten un extra de llum, i aquest és el cas de la cuina. El lloc on cuinem, preparem aliments, rentem les restes de la vaixella o fins i tot mengem moltes vegades t’ha de permetre veure bé cada detall. No obstant això, moltes vegades no disposem d’instal·lacions amb grans finestrals ni orientades al sud perquè ens entri tota la claredat del matí. En aquests casos és preferible optar per mobles i taulells blancs que aportin el màxim de claror a la nostra cuina. També és aconsellable col·locar llums directes i indirectes per il·luminar racons determinats de la cuina.

El color blanc és la suma de tots els colors de la llum, per tant és el més pur i el que més rebot la llum natural o artificial. Això, traduït a la cuina o a la resta de la llar, significa que el blanc potenciarà la llum natural que hi hagi en una estança, fent-la més lluminosa i àmplia.

No tothom té la sort de tenir una cuina gran i àmplia; en molts habitatges la cuina és petita, estreta o fins i tot minúscula. Hi ha de tot…, i el color blanc juga un gran paper en aquests casos. És evident que la teva cuina no guanyarà metres encara que la tenyeixis de blanc, però sí que semblarà més àmplia del que realment és. Un altre dels grans avantatges del color blanc és que combina amb tot; amb tots els altres colors i amb tots els estils decoratius. Podem veure cuines blanques d’estil rústic, nòrdic, minimalista i fins i tot de disseny ultrasofisticat. És a dir, que t’agradi l’estil que t’agradi, el trobaràs disponible en blanc.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari